Αποστολές

Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας, άνω των 50,00€

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την ολοκλήρωσή τους.

Τυχόν καθυστερήσεις ενδέχεται να προκύψουν λόγω καιρικών συνθηκών, απομακρυσμένης περιοχής παραλήπτη, ή διαθεσιμότητας. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραδίδουμε στην πόρτα σας. Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εντός Ελλάδας είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες έως 49.99€ το κόστος αποστολής είναι 4.00€ και για παραγγελίες από 50,00€ και πάνω, η αποστολή είναι δωρεάν.

Πολιτική Επιστροφών

Προϋποθέσεις & διαδικασία

Διαδικασία

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε προϊόν που έχετε παραγγείλει, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο 6947607881 είτε να στείλετε email στο info@keyz.gr .
Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να έχετε εύκαιρο τον αριθμό της παραγγελίας σας, ή τον αριθμό του παραστατικού.

Προϋποθέσεις

Προκειμένου να γίνει δεκτό το αίτημα της επιστροφής σας θα πρέπει:

• Να μην έχουν περάσει περισσότερες από επτά (7) εργάσιμες από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Μετά το πέρασμα των 7 ημερών από την αποστολή, δυστυχώς, το αίτημα της επιστροφής δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

• Το προϊόν θα πρέπει να είναι άθικτο, να βρίσκεται δηλαδή στην ίδια κατάσταση που ελήφθη και δεν θα πρέπει να έχει ανοιχθεί.

• Να έχετε κρατήσει την απόδειξη αγοράς.

Μπορείτε να επιτρέψετε κάποιο προϊόν μόνο για την ανταλλαγή του με κάποιο άλλο.
Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις πραγματοποιούνται μόνο εν μέρει αποζημιώσεις (εφόσον ισχύουν).

Επιστροφές (εφόσον ισχύουν)

Από την στιγμή που λάβουμε και αξιολογήσουμε την επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ηλεκτρονικό μήνυμα προκειμένου να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε το αντικείμενο προς επιστροφή. Επίσης, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την αποδοχή ή απόρριψη της αλλαγής προϊόντος.

Το κόστος αποστολής για την αποστολή του επιστρεφόμενου προϊόντος και της επαναποστολής του, επιβαρύνει τον πελάτη.